Oude Vismijn Gent

Web De Oude vismijn is een van de oudste markten van de Belgische stad Gent. De totale capaciteit van De Oude Vismijn is 1400.


Oude Vismijn Bild Von Oude Vismijn Gent Tripadvisor

Web The Oude Vismijn shelters event halls and was known before its spectacular renovation as the oldest fish meat and vegetable market in the city center of Ghent.

. Web De dichtstbijzijnde stations bij Oude Vismijn zijn. Gent Gravensteen is 227 meter verwijderd 3 minuten wandelen. Apéro Velcro is jouw ideale afterwork party na een drukke werkweek.

Ten noorden ligt de wijk Patershol. See 432 unbiased reviews of Oude Vismijn rated 3 of 5 on Tripadvisor and ranked 794 of 938 restaurants in Ghent. Web De Oude Vismijn is an old renovated building in the city centre of Ghent.

Web In dit volledig gerenoveerde complex staan er maar liefst vier zalen een ponton terras en ruime binnenkoer tot je beschikking. Web Maandelijks gratis afterworkapero in de Oude Vismijn Gent. Web Up to 4 cash back Oude Vismijn Ghent.

Oorspronkelijk bevond deze markt zich op de huidige Groentenmarkt. Web Coordonnées Oude Vismijn. Web Elke 3de zondag van de maandSalsa-bar in de Oude Vismijn van Gent georganiseerd door vzw Polariteit met Tom WimMijn excuses voor de slechte klank.

In onze grootste zaal De Markt in detail zoals we de marchés couverts in Frankrijk kennen. De Oude vismijn is een van de oudste markten van de Belgische stad Gent. Web Oude Vismijn Gent.

Web Oude vismijn aan de Leie in 2008 6-07-2008 20-08-03JPG 1600 1200. Web In het kort. The terrace of the brasserie is probably the most amazing.

Het poortgebouw in 1689 opgetrokken in barokstijl en versierd met drie beelden van zeegoden. Gent Brugsepoort is 91 meter verwijderd 2 minuten wandelen. Gentse Feesten 2019 - 2de week-end u kan nog steeds terecht op ons prachtig terras voor een fris drankje en.

Oorspronkelijk bevond deze markt zich op de huidige Groentenmarkt. Dans ce bâtiment monumental. 4 salles de réunion.

Accessible en fauteuil roulant. Kickstart je weekend met collegas. Web In dit historische pand werd vanaf de late middeleeuwen tot de jaren 60 vis verkocht.

Web Te gek personeelsfeest in de Oude vismijn te Gent met Partyband AmbiSSadeurS. In 1689 kreeg ze haar huidige. July 26 2019.

Dit is een doorverwijspagina bedoeld. It shelters a brasserie en 2 event halls. Oude Vismijn Gent interieur 21-07-2010 16-54-00jpg 4288 2848.

Web Oude Vismijn Gent Oude Vismijn Lokeren Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Oude vismijn of met Oude vismijn in de titel. Ten westen van de Oude Vismijn loopt de Lieve en ten zuiden de Leie. De vier unieke zalen hebben een totale capaciteit van 1400 personen.

In 1689 kreeg ze haar huidige locatie op het Sint-Veerleplein met haar kenmerkend poortgebouw en vaste stallen in open lucht. Deze historische site in hartje Gent is gelegen aan de samenvloeiing van de Lieve en de Leie.


Oude Vismijn Historisch Gebouw Routeyou


Oude Vismijn Visit Gent


Vismijn De Kuip Gent Belgium


Oude Vismijn Bontinck


Oude Vismijn Patershol 2 Tipps


Oude Vismijn Visit Gent


Dit Is De Oude Vismarkt Gezien Van Het Appelbrugparkje Picture Of Oude Vismijn Ghent Tripadvisor


Oude Vismijn Bontinck


Oude Vismijn Gigantes


De Oude Vismijn Eventlocatie In Gent House Of Events


Gent Belgien Blick Auf Die Alte Fischmarkt Oder Oude Vismijn Stockfotografie Alamy


De Oude Vismijn Feestzaal Te Gent House Of Weddings


Oude Vismijn Gent Oost Vlaanderen Salino Be


Unieke Feestzaal In Gent De Oude Vismijn By 3square Eventonline


Nieuwe Zomerbar Aan Oude Vismijn Je Zit Hier Praktisch Met De Voetjes In Het Water Gent Hln Be


Unieke Feestzaal In Gent De Oude Vismijn By 3square Eventonline


De Oude Vismijn Feestzaal Te Gent House Of Weddings

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel